Tarieven, Kosten en Voorwaarden

Goede fotografie mag wat kosten. Perfecte fotografie is schier onbetaalbaar, laten we het daar dus maar niet over hebben. Ik neem aan dat jouw portret niet direct in het ICP in New York of Foam in Amsterdam hoeft te hangen. 

 

Tarieven dus:

Voor elke opdracht, buiten mijn reguliere werk als maritiem verslaggever/fotograaf, ben ik minimaal een dagdeel bezig. Inclusief voorbereiding, resitijd, de shoot zelf én de nabewerking ben ik zomaar 5 uur bezig.  Wil je me langer aan het werk hebben, dan rekenen we een hele dag van maxiaal 10 uur.  Ongeacht het aantal af te leveren foto's.

  1. het tarief voor een dagdeel is              € 370,-
  2. een hele dag aan het werk kost je       € 640,-

De tarieven zijn exclusief 21% BTW en bijkomende (reis)kosten en bijv. parkeerkosten.  Deze tarieven gelden tot 1 juli 2023.                          Daarna zien we verder.

 

Reductie

  • Voor maatschappelijke organisaties en goede doelen hanteer ik een korting van 30% op de genoemde tarieven, dus € 259,- voor een dagdeel en € 448,- voor een hele dag.

 

Algemene Voorwaarden

Als lid van DuPho, de organisatie voor beroepsfotografen, hanteer ik bij elke opdracht de bijbehorende algemene voorwaarden. 

Die kun je hier inzien en downloaden.