Hi, ik ben Cornelis (Cees) Kamminga, ... jouw fotograaf  (als je wilt).  

Vroeger, en dat is best wel even geleden, wilde ik al fotograaf worden. Mijn ouders praatten dat destijds effectief uit mijn hoofd. "Leer nou eerst maar gewoon een vak"  Dat heb ik ook gedaan, braaf als ik toen nog was.  Maar na een gevarieerde loopbaan als stuurman op de grote handelsvaart, jeugd- en jongerenwerkadviseur, organisatieadviseur, interim- en crisismanager, ondernemer, piloot en zo nog wat verschillende beroepen, ben ik nu toch echt de beroepsfotograaf die ik altijd al wilde worden.   En met succes, als ik mag afgaan op de reacties die ik op mijn werk krijg.  En dat terwijl ik zelf vind dat ik nog steeds in ontwikkeling ben.

Als portretfotograaf werk ik momenteel vooral in de medische sector en breng ik theatergroepen in beeld. Als eventfotograaf ben ik regelmatig bij congressen en symposia te vinden, maar ook bij acties en demonstraties.     So, try me..!

 

Feitjes:    Opleiding fotografie bij Dejan Gasovic (zelf toevallig ook portret- en eventfotograaf) van de Octopus Academy

                Deelnemer aan de Photofacts Academy met zowat elke week een nieuwe cursus

                Lid van DuPho, de organisatie van beroepsfotografen

Verder werk ik vooral met mijn ogen en als ik iets moois zie, pak ik mijn Sony camera's erbij om het mooi vast teleggen: de ongelooflijk veelzijdige Sony RX10IV voor, zeg maar oneerbiedig, 'het betere gooi- en smijtwerk' zoals demonstraties en congressen en de verfijnde Sony A7 voor de betere portretten.